قانون تحریم های آمریکا علیه ایران و روسیه به معنای حاد شدن مشکلات این کشور با ایالات متحده است

[ad_1]

خبرگزاری میزان – با تشریح سیر تحول نگرش روسیه پس از شوروی نسبت به ایران ، می توان تغییرات را با تردید بسیار مشاهده کرد ، از یک طرف ، ایران به عنوان “یک متحد قابل اعتماد و قابل اعتماد در منطقه و جهان” و “یک متحد علیه دشمن مشترک “. “از طرف دیگر ، این تهدید به عنوان تهدیدی جنوبی و ابزاری برای تنظیم روابط با غرب شناخته شده است.”

یکی از مظاهر عملی این تردید در ارائه دو صدای متفاوت و مهم در شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران ، مخالفت و وتو در قطعنامه شورای امنیت ضد ایرانی 26 ژانویه 2018 و تأیید و رأی دادن به قطعنامه ضد ایرانی 1929 در 9 ژوئن. این سال 2010 است.

“ایران در هندسه سیاست خارجی روسیه” عنوان کتابی است که توسط محمد شاد نوشته شده است ، وی در آن تلاش کرد تا تصویری واقعی از سیاست خارجی روسیه در قبال ایران و عناصر دخیل در شکل گیری این سیاست ارائه دهد. خبرگزاری میزان قصد دارد هر روز بخشی از این کتاب را با خوانندگان خود به اشتراک بگذارد.

کنستانتین رامچوکوف
رامچوكف در دانشگاه دوستی ملل و سپس در دانشگاه پنسیلوانیا آمریكا تحصیل كرد و هم اكنون عضو هیئت مدیره ماگیمو و مدیر عامل و سردبیر Nezavisimaya Gazita است.

وی که به عنوان چهره ای مدرنیست در جامعه نخبگان روسیه شناخته می شود ، با بازگشت به ایده های دوران اتحاد جماهیر شوروی مخالفت کرد و با اتاق های فکر غربی همکاری کرد. رامچکوف در سالهای آخر اتحاد جماهیر شوروی عازم ایالات متحده شد و تحصیلات خود را در آنجا ادامه داد. پس از فارغ التحصیلی در ایالات متحده ، به روسیه بازگشت و سمت های مختلفی را عهده دار شد.

وی سردبیر و صاحب امتیاز روزنامه Nezavisimaya Gazeta است. با این وجود تلاش می شود این روزنامه به عنوان یک رسانه مستقل ارائه شود. باید گفت که این یکی از رسانه های غربگرا در جامعه نخبگان روسیه است.

Nezavisimaya Gazeta روزنامه ای است که رامچوکوف از بوریس برزفسکی ، الیگارشی برجسته طرفدار غرب خریداری کرد و سعی کرد در سیاست رسانه ای خود استقلال استقلال خود از دولت را نشان دهد و ادعا کند که به اصل بی طرفی پایبند است ، همراه با مدل های مستقلی مانند انگلیس مستقل و Le World. خود را معرفی کنید. اما این روزنامه به طور كلی رسانه ای مهم برای اردوگاه غرب گرایان در روسیه ، همراه با نوایا گازتا و كومرسانت در نظر گرفته می شود.

البته قابل توجه است که استعفای رامچوکوف از روزنامه ، حجم انتقاد از دولت را کاهش داد. اما می توان نوع انتقادی رسانه ای از این روزنامه را مدیریت كرد. بنابراین شاید بتوان این رویه را به عنوان گزینه ای انتخاب شده برای اطمینان از بقای دولت و اثبات وجود چندصدایی در روسیه در نظر گرفت.

رامچوکوف در تلاش است تا خود را به عنوان یک انسان مستقل نشان دهد. از یک طرف ، او می گوید دولت را مورد انتقاد قرار نمی دهد مگر در موارد ضروری ، و از طرف دیگر ، به عنوان مثال ، در جلسه ای با وزیر امور خارجه وقت ایالات متحده کاندولیزا رپس ، می گوید که این رسانه انتقادی است که هرگز تلاش نکرده است برای تحت فشار قرار دادن آماده سازی دولت

رامچوکوف گاهی از عقاید لیبرال دفاع می کند. وی موضع غیر لیبرال ترامپ در مورد اعتراضات ملی گرایان سفیدپوست و راست را در شارلوتزویل ، ویرجینیا توصیف کرد و گفت: ترامپ با موضع گیری در مورد این موضوع به دنبال تسخیر رسانه های لیبرال و تضعیف موقعیت آنها در جامعه آمریکا است.

رامچوكف موضع صريحي اتخاذ نمي كند كه بتوان آن را اساس درك وي از روابط با ايران دانست. اما وی در برخی از نوشته ها و مصاحبه های خود به طور سنتی ایران را به اردوگاه غرب معرفی کرده و آن را بازار کالاهای کشورهای اروپایی و غربی خوانده است.

وی قرار دادن روسیه و ایران در بسته تحریم های کنگره آمریکا را بسیار شگفت انگیز و بسیار خطرناک می داند و می گوید با توجه به اینکه مشکل ایران با ایالات متحده مشکلی است که ممکن است در طی هزاره حل نشود ، روسیه ایران و ایران را کنار می گذارد و اتصال. این دو با هم در قانون تحریم های مشترک علیه ایران ، به معنای تشدید مشکلات روسیه در روابط با ایالات متحده است.

برای درک بهتر موضع وی در مورد روابط روسیه و ایران ، بهتر است به موقعیت Nezavisimaya Gazeta نگاه کنید که وی سردبیر و امتیاز دهنده آن است.

نزاویسیمایا گازتا گهگاه از تقویت مخالفت غربی ها در ایران ابراز نگرانی می کند و حتی سیاست های ترامپ که باعث تشدید تنش میان ایران و ایالات متحده می شود ، در نهایت عاملی را در تقویت مخالفت غرب در ایران توضیح می دهد.

نزاویسیمایا گازیتا با استناد به نظرات نیکولای کایانف ، کارشناس روسی در اندیشکده انگلیسی چشمهوس ، می گوید مخالفان غرب گرای جمهوری اسلامی ایران از قدرت گرفتن ترامپ برای خدشه دار کردن چهره مرتجعین سو استفاده می کنند.

Nezavisimaya Gazeta سعی کرد موضع میانه رو در مورد مسئله ایران داشته باشد. گرایش ویژه این روزنامه در نحوه ارائه روابط روسیه با ایران را می توان در گزارش های آن جستجو کرد. به عنوان مثال ، رسانه ها ضمن انعکاس دیدار رئیس جمهور روسیه با رئیس جمهور ایران ، ضمن توصیف ایران به عنوان “مهمترین شریک” فعلی روسیه در خاورمیانه ، به رابطه دوگانه روسیه-ایران-روسیه-صهیونیست نیز اشاره کردند. وی که سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در مورد لزوم تعمیق روابط روسیه با ایران صحبت می کرد ، این روابط را در کنار روابط روسیه و رژیم صهیونیستی و همچنین امیدها به تغییر روابط روسیه و آمریکا با تأثیرگذاری ترامپ مورد تجزیه و تحلیل قرار داد.

Nezavisimaya Gazeta معتقد است که روسیه باید منافع خود را در مورد رژیم صهیونیستی در نظر بگیرد و نمی تواند به طور م effectivelyثر حزب الله را مهار کند. این فراتر از توانایی روسیه است. اما برای دستیابی به ثبات لازم است تعادل بین رژیم صهیونیستی و ایران به نفع روسیه برقرار شود.

در مقاله دیگری برای الکساندر شارکوفسکی ، نزاویسیمایا گازتا اظهار داشت که روسیه پس از نابودی داعش باید به دنبال متحدان دیگری به جز ایران در خاورمیانه باشد. زیرا پس از سقوط داعش ، ایران به یکی از رقبای روسیه در سوریه و منطقه تبدیل خواهد شد.

توضیح مشکلات و پیچیدگی های مسئله سوریه ، توضیح ابعاد پیچیدگی های مسئله سوریه.

وی سپس به این واقعیت پاسخ داد که در دراز مدت ، تهران رقیبی قدرتمند برای روسیه در بازار هیدروکربن ها خواهد بود. سیاست خارجی ایران بر اساس اصول عقیدتی شیعه استوار است و شیعیان در میان مسلمانان اقلیت کوچکی هستند.

علاوه بر این ، تهران بارها نشان داده است که همیشه سیاست خارجی را صرفاً به خاطر منافع خود مصادره می کند. نویسنده سپس ادعا می کند که تاریخ روابط روسیه و ایران فقط صد سال قدمت ندارد و این دو همسایه غالباً دشمن بوده اند. همه حقایق فوق ، برای مسکو بهتر است روابط خود را با تهران تغییر دهد.

از طرف دیگر ، این مقاله صلح با رژیم صهیونیستی را به عنوان یک راه حل جایگزین ارائه می دهد و معتقد است که نزدیک شدن با رژیم صهیونیستی نه تنها مشکلات سوریه را با وجود مشکلات پیش رو حل نمی کند ، بلکه روابط روسیه با غرب در کشورهای غربی را نیز تسهیل می کند. آینده.

Nezavisimaya Gazeta در مصاحبه با یک متخصص صهیونیست ادعا می کند که رژیم صهیونیستی در افقی همان چشم انداز روسیه در سوریه قرار دارد.

روسیه و رژیم صهیونیستی با سوریه ای جامع ، پایدار و سکولار روبرو خواهند شد که در آن مخالفان نقش سیاسی دارند. یا از به دست گرفتن اسلحه علیه دولت امتناع می ورزد ، همه گروههای افراطی اخراج می شوند و روسیه پایگاههای تارتوس و حمیم خود را در ژئوپلیتیک مدیترانه حفظ کرده است. از سوی دیگر ، رژیم صهیونیستی حضور نظامی ایران در مرزهای شرقی خود را افزایش نخواهد داد.

این روزنامه خاطرنشان کرد: حضور نظامی نیروهای مسلح و ناوگان دریایی روسیه در سوریه نگران کننده رژیم صهیونیستی است ، زیرا وجود سامانه های دفاع موشکی روسیه ، تجهیزات نظارتی الکترونیکی و شناسایی امکان دسترسی طولانی مدت به هواپیماهای نظامی اسرائیل را فراهم می کند. محدودیت ها اما اگر مسکو اورشلیم را به روابط دوستانه متقاعد کند ، علت این ترس ها از بین خواهد رفت.

به طور کلی ، این مقاله تأکید می کند که ایران “بلند مدت” متحد قابل اعتمادی برای روسیه در خاورمیانه نیست و رژیم صهیونیستی باید در هندسه سیاست روسیه در خاورمیانه جایگزین ایران شود. این رسانه همچنین نگرانی های رژیم صهیونیستی و ایالات متحده از روسیه را که ایران را به سیستم دفاع موشکی S300 در ایران مجهز کرده است ، تشریح کرد.

مقاله دیگری از ایگور سابوتین ادعا می کند که ایران قصد دارد در تقابل خود با آمریکا از روسیه به عنوان سپر استفاده کند و هیچ اتحاد جدی بین دو کشور وجود ندارد. این مقاله به نقل از ولادیمیر ساژین ، یک ایرانی روسی نزدیک به مخالفان یهودی ، که می گوید اتحاد استراتژیک بین روسیه و ایران یک مفهوم بحث برانگیز و مشکوک است.

به گفته وی ، همسو بودن روسیه و ایران در سوریه به معنای اهداف و منافع مشترک آنها در آینده نیست. براساس این مقاله ، روسیه به طور م effectivelyثر وارد حوزه نفوذ ایران در سوریه شده است و این موضوع حسادت مقامات نظامی و سیاسی ایران را برانگیخته است.

ساجین با مقایسه ایران و اوکراین می گوید که در سال 2000 مسئله همکاری استراتژیک بین روسیه و اوکراین مانند امروز بین روسیه و ایران مطرح شد و پایان همان چیزی است که اکنون با آن روبرو هستیم. وی سپس گفت که همکاری روسیه و ایران فقط یک همکاری تاکتیکی و بین بخشی است و هیچ ریشه استراتژیک ندارد.

ساژین می گوید ایران قصد دارد از توانایی های روسیه برای همسویی با غرب و ایالات متحده استفاده کند. به گفته ایرانیان ، روسیه از نقشه ایران برای تنظیم روابط با غرب استفاده می کند. این روزنامه همچنان به همکاری ایران و گرجستان ، اوکراین ، مولداوی و آذربایجان حساس است و روابط ایران با این کشورها را تهدیدی علیه منافع روسیه و در قالب همکاری ایران و غرب می داند.

در بسیاری از مقالات این روزنامه در مورد روابط روسیه و ایران به علت رژیم صهیونیستی و مشکلات پردازش تعمیق روابط دو کشور پرداخته شده است. به طور کلی می توان گفت که رامچوکوف و رسانه های تحت رهبری وی نسبت به تعمیق روابط روسیه با ایران نگرش مثبتی ندارند و خروج از روسیه را بازگشت به الگوی همکاری با غرب می دانند.

انتهای پیام /

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *