عرفه؛ فرصتی برای رفع نیازهای خاص

[ad_1]

آژانس میسان – سید محمد جواد سایبان – نگاهی آموزنده به جهان پیرامون و اندیشیدن درباره وقایع شگفت انگیز جهان نشان می دهد که عنصر اصلی و تأثیرگذار در حرکتهای بزرگ و پیروزمندانه تاریخ ، ذکر خدا و رابطه با خدای واحد است.

آثاری که رنگ خدا دارند ماندگار هستند و در طول تاریخ خوب خوانده شده اند. اما آنچه بقای دین ، ​​اخلاق و معنویت الهی را در جامعه حفظ می کند ، استفاده از احساسات است.

فکر و عقل به تنهایی نمی توانند به نتیجه مطلوب برسند ، اما ترکیب آنها با احساس ، مسیر درک و جریان فکری را روان می کند.

دعای امام حسین (ع) در روز عرفه با برخورداری از همه این خصوصیات باعث شد که این کلمات گرانبها در حافظه تاریخ نهفته باشد و ثمرات بی پایان آن جویندگان دانش و پیروان اهل بیت باشد ( مانند).

خداوند متعال در قرآن می فرماید: «و الله را در روزهای بازگشت یاد کنید ؛ [۱] و در روزهای خاصی خدا را یاد کنید. در روایات آمده است که معنای “ایام موعود” که خداوند متعال در آن ایام امر فرموده تا ذکر کند ، ده روز اول ماه ذیحجه است که شامل روز عرفه است. [۲]

آرافا ، فرصتی برای رفع نیازهای ویژه
روز عرفه روز درخواست و جستجو است. هر لحظه از این روز برای ما ارزشمند و بی نظیر است. خوشا به حال کسانی که از این فرصت طلایی استفاده می کنند و بار خود را می بندند. مقایسه این روز با ماه مبارک رمضان عظمت و عظمت آن را نشان می دهد؛ نادیده گرفتن این زمان مبارک و از دست دادن حتی چند دقیقه از آن می تواند موجب پشیمانی جبران ناپذیری شود.

نکته مهم در این عید بزرگ نظم نماز و دعا است. نیازهای ویژه را می توان در این روز برآورده کرد ، اما بهترین راه برای گرفتن پاسخ قطعی به نماز این روز استفاده از این روش است: ابابسیر می گوید که او در روز عرفه نماز خوانده است. اطرافیان ابابصیر متوجه نماز او شدند و دریافتند که او برای خواهران و برادران مذهبی خود دعا می کند. آنها از او پرسیدند که چرا روزی که دعا مستجاب شد برای خودت حتی یک نماز هم نخوانی؟ ابوبصیر در پاسخ گفت كه از امام صادق (علیه السلام) شنیده است كه می فرماید: “اگر شخصی با ظاهری نامرئی برای برادری دعا كند …؛ [۳] اگر شخصی در غیاب برادر مievingمنش برای او دعا کند ، صدایی از عرش صد هزار برابر شما می آید. اما اگر او برای خودش دعا می کرد فقط به اندازه یک نماز به او داده می شد. “اکنون به 100،000 بار تضمین شده بهتر یا موردی که شناخته نشده است یا مسئولیت آن نیست ، نگاه کنید.”

تجلی کرامت الهی
عرفه بهترین زمان برای بازگشت به مسیر بردگی است. امام حسین (علیه السلام) علاوه بر دعای اعراف به شرح زیر با خدای خود دعا کرد: «من نیز مغفرت آمرزش دارم. [۴]”و (خداوند) بلند مرتبه و بخشنده است.” در توضیح این صعود زیبا باید گفت که گذشت افراد از سطوح مختلفی برخوردار است. برخی در ازای جریمه می بخشند. بعضی نیز باید التماس و بخشش کنند. اما بخشنده ترین اهداکنندگان کسانی هستند که بدون انتظار چیزی در ازای آن می گذرند ، اما ناخودآگاه احساس شرم و خجالت همیشه بر شخص بخشیده شده تأثیر می گذارد و هیچ سخاوتمندی نمی تواند این احساس را از بین ببرد. در اینجا روشن می شود که چرا خداوند متعال بخشنده ترین است؛ زیرا او نه تنها زشتی ها را می پوشاند و زیبایی ها را به نمایش می گذارد ، بلکه با تسخیر روح و روان بندگان گناه انسان را از حافظه خود دور می کند و با بخشش شرم درونی او را برطرف می کند.

دنیا در محضر خداست
یکی دیگر از زیباترین و عرفانی ترین آیات دعای عرفه این قسمت است: “ای خدا ، مرا برادری کن تا من آراکا هستم. [۵]”پروردگارا ، موقعیت ترس و ترس از شکوه و عظمت خود را به من بده ، گویی که تو را می بینم.”

اعتقاد به حضور واقعی خداوند متعال و مشاهده هر عمل و رفتاری از ما می تواند بهترین عامل بازدارنده گناه و ارزشمندترین محرک برای رفتار خداگونه باشد. انسانی که حضور خالق خود را با تمام وجود احساس می کند ، تمام تلاش خود را برای دریافت رضایت الهی انجام می دهد تا در زمره بندگان شایسته خود قرار گیرد.

عرفه روز رشد دانش و دانش است؛ دانشی که فرد را به امنیت می رساند. ما امیدواریم که عرفه آغازی برای خودشناسی باشد و سرانجام به خداشناسی منجر شود. به خواست خدا.

PS:
[۱]سوره بقره ، آیه 203
[۲]تهذیب الاحکام ، جلد 5 ، ص 447
[۳]از حضور وکیل؛ C2 ، ص 212
[۴]مفاتیح الجنان ، دعای عرفه
[۵]همان

انتهای پیام /

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *