[ad_1]
آژانس میسان –عابد اکبری مدیرعامل موسسه ابرار مواسر – ششمین دور مذاکرات در ایران در کمیسیون مشترک برجام در وین برگزار شد. مذاکرات که از روز شنبه آغاز شده است ، باید در اختلافات دو طرف بر سر احیای برجام تجدید نظر کند.
پس از اولین جلسه کمیسیون مشترک شورای امنیت سازمان ملل در دور ششم ، نماینده اتحادیه اروپا اعلام کرد که گفتگوها درباره جزئیات اقداماتی که همه کشورها باید در دستور کار قرار دهند ، در گروه های کاری مختلف ادامه خواهد یافت.
اگرچه او سخنان اطمینان بخشی را زودتر و در پایان دور قبلی مذاکرات گفته بود ، اما این بار شکات جدی تری در مورد این معامله وجود داشت. همین رویکرد را در موضع میخائیل اولیانوف ، رئیس تیم مذاکره کننده روسیه ، در مورد مذاکرات دیدیم.
در جریان جلسه قبلی در وین ، اولیانوف در صفحه توئیتر خود نوشت که دور پنجم مذاکرات احتمالاً باید آخرین دور باشد و در حال حاضر هیچ برنامه ای برای دور ششم وجود ندارد ، اما به نظر می رسد دیدگاه دیپلمات روسی تغییر کرده است. وی با بیان اینکه به دو هفته دیگر زمان نیاز داریم تا متن فعلی را پاک کنیم و موارد اصلی را حذف کنیم ، گفت: “ما باید روی چگونگی اجرای توافق تمرکز کنیم.”
هایکو ماس ، وزیر امور خارجه آلمان پس از ششمین دور مذاکرات شورای امنیت سازمان ملل در وین ، با تأکید بر لزوم انعطاف پذیری هر دو طرف گفت: “ما تلاش می کنیم که این آخرین دور از مذاکرات هسته ای باشد.”
با این حال ، هایکوماس در مورد توافق با ابراز تردیدهای جدی ، گفت هیچ تضمینی برای توافق وجود ندارد و به نوعی از مذاکره کنندگان ایرانی خواست که واقع بین باشند. سیاست سخت هسته ای ایران در مورد چگونگی بازگشت ایالات متحده به IAEA و پایبندی ایران به توافق هسته ای است.
در پی خروج یک جانبه ایالات متحده از آژانس بین المللی انرژی اتمی در سال 2018 ، ایران با استناد به ماده 36 پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای در چند مرحله برخی از تعهدات هسته ای خود را کاهش داد. بر اساس این سیاست ، از آنجا که خروج از برجام توسط ایالات متحده انجام شد ، این کشور ابتدا باید به تعهدات خود (رفع تحریم ها) عمل کند. تحریم هایی که به ویژه در زمینه پزشکی و در زمینه اپیدمی تاج ، شهروندان ایرانی را با چالش مواجه کرده است.
از طرف دیگر ، با توجه به اینکه در طول دوره اجرای شورای امنیت سازمان ملل متحد بین سال های 2016 و 2018 ، ایالات متحده عملاً از انجام تعهد خود در زمینه رفع عملی و م ofثر تحریم ها و از سال 2018 خودداری کرد. تحریم های جدیدی اعمال کرد. بازگشت ایالات متحده به برجام زمانی امکان پذیر است که این کشور همه تحریم ها را لغو کند و ایران با تأیید آن منافع اقتصادی خود را از برجام تأیید کند.
بر این اساس ، سیاست نهایی ایران در این مرحله دارای سه رکن اصلی است. طبق این سیاست ، از نظر زمانی ، ایالات متحده ابتدا باید تحریم ها را لغو کند. از نظر محتوا ، لغو تحریم ها باید شامل همه تحریم ها و به ویژه تحریم های دیگری باشد که از ابتدای دولت ترامپ به هر طریقی علیه ایران اعمال شده است. از نظر فرآیند ، ایران باید اقدامات ایالات متحده را بررسی کند تا از رفع عملی و م effectiveثر تحریم ها اطمینان حاصل کند.
ارزیابی جلسه اخیر در وین نشان می دهد که ایالات متحده و اروپا در حال توسعه و اجرای فرایندی هستند که در آن ، بدون اعطای برخی حقوق خاص در شورای امنیت سازمان ملل ، مذاکرات با تغییر مجدد بخشی از امنیت سازمان ملل متحد تضعیف می شود. چکه کردن ایران به نوعی درگیر روند مذاکره خواهد شد. باغها
در این شرایط ، شهروندان ایرانی می خواهند مذاکره کنندگان غربی واقع بین باشند و کشور غربی به هیچ وجه نباید به ایرانیان روی آورد ، شهروندانی که واقعیت تحریم های ظالمانه و ضد بشری علیه خود را به طور کامل و با همه احساس می کنند. توان آنها
انتهای پیام /
[ad_2]