[ad_1]
خبرگزاری میزان- محمد صفری روزنامه نگار در یادداشتی نوشت: سیستان و بلوچستان محروم هستند ، تعداد کمی دارند ، اگرچه کارهایی برای این استان انجام شده است ، اما این استان هنوز محروم است و مردم مظلوم آن در شرایط سخت زندگی می کنند.
اگرچه استان های سیستان و بلوچستان از پتانسیل زیادی برای تغییر وضعیت خود برخوردارند ، اما سهل انگاری ، بی احتیاطی و سهل انگاری که برای این استان رخ داده است ، خود مانع پیشرفت آن شده است.
در حقیقت ، وقتی ثروت در این استان ها توزیع می شود ، حقوق آنها به طور کامل پرداخت نمی شود و به استان های دیگر داده می شود تا آنها را آبادتر کرده و شرایط زندگی بهتری برای آنها داشته باشد.
نگاهی به استانهایی مانند تهران ، اصفهان ، آذربایجان شرقی ، خراسان رضوی و برخی استانهای دیگر ثابت می کند که مراکز استان ها بیشترین بهره را از بودجه و ثروت کشور برده اند.
سیستان و بلوچستان سالهاست که با مشکل کمبود آب روبرو هستند اما هیچ اقدامی برای رفع آن صورت نگرفته است و دولت با احتیاط و امید در آخرین روزهای کار خود تصمیم گرفته تا با راه اندازی آب شیرین کن ها ساحل دریای عمان!
علاوه بر مشکل آب ، این استان با کمبود جدی مراکز بهداشتی و درمانی روبرو است ، هرچند به نظر می رسد این مسئله در مورد رئیس جمهور و وزیر بهداشت اتفاق افتاده است که می گویند استانهای سیستان و بلوچستان باج گیری شده اند. بیمارستان ، تخت بیمارستان ، تجهیزات پزشکی و تجهیزات مشکلی ایجاد نمی کند.
جمله ای وجود دارد که می گوید: “سر درد نمی کند ، دستمال نمی بندد” ، در واقع این داستان این روزها در سیستان و بلوچستان است ، زیرا مقامات معتقدند که رئیس استان صدمه ای نمی زند ، بنابراین شما نباید دستمال بست ، اما از طرف دیگر ، او معتقد است که دستمال بسته است و بیهوش سردرد است ، در حالی که سیستان و بلوچستان نیاز به توجه ویژه دارند تا کمی درد خود را تسکین دهند.
مشکل کمبود آب ، از یک سو ، مشکل بیماری مارونا و کمبود امکانات بهداشتی و پزشکی ، از طرف دیگر دست به دست هم می دهد تا مشکلات استان افزایش یابد.
وزیر بهداشت معتقد است که با وجود کسوف ، 300 تا 400 تخت بیمارستانی در استانهای سیستان و بلوچستان خالی است. تعداد 40 تخت بیمارستانی در یک استان فقیر مانند سیستان و بلوچستان کم نیست ، اما این استان چند تخت بیمارستانی دارد که خالی است و تا زمانی که موج تاج به مردم برخورد نکرده است روی آن نخوابیده است؟
رئیس جمهور روحانی روز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت گفت که شاخص تخت بیمارستان در این استان مطابق با هنجارهای کشور است؟
رئیس جمهور گفت سیستان و بلوچستان باج خواهی می شود و شاخص تخت بیمارستان در استان متناسب و حتی بالاتر از میانگین رسمی کشور است.
طبق تمام آمارهای رسمی ، سیستان و بلوچستان با تعداد بیمارستان ها و شاخص تخت های بیمارستانی در کشور در انتهای جدول قرار دارد. دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ، که کل منطقه بلوچستان را پوشش می دهد ، اعلام کرد؛ با بیش از 1.3 میلیون نفر جمعیت ، میزان تخت بیمارستان 0.6 در هزار است ، در حالی که میانگین کشوری 1.7 در هزار است.
به عنوان یک قاعده ، یک مقام باید برای ارزیابی امکانات و منابع یک شهر ، روستا و استان از یک سایت بازدید کند تا از وضعیت آن مکان آگاه شود و در حالی که در دفتر کار خود و پشت شیشه دودی است ، نمی تواند ارزیابی درستی دارد.
اگر سیستان و بلوچستان همانطور که رئیس جمهور و وزیر گفته اند باج گیری می شود ، چرا نیروهای زمینی ارتش و سپاه در خدمت مردم محروم استان هستند؟
چرا ارتش و سپاه بیمارستان صحرایی ایجاد کردند و آب رسانی به روستاهایی که آب ندارند را شروع کردند؟!
انتهای پیام /
[ad_2]